Uusimmat

Hugh Jackman valmistautuu Wolverinen rooliin syömällä 6000 kilokaloria päivässä

02.02.2011 10:34 Muropaketin toimitus

Wolvie

Hugh Jackman valmistautuu parhaillaan The Wolverine -elokuvan kuvauksiin treeniohjelmalla ja syömällä 6000 kilokaloria päivässä. Ohjaaja Darren Aronofsky haluaa Wolverinen olevan tällä kertaa rotevampi kuin koskaan aikaisemmin, jotta Hughman tekisi enemmän oikeutta hahmon sarjakuvaminälle.

Sarjakuvissa Wolverine on melkoinen pätkä: miehellä on mittaa vain noin 160 senttiä. Hugh Jackman on puolestaan lähes 30 senttiä pidempi, mikä huolettaa Aronofskya.

Los Angeles Timesin haastattelussa Hugh Jackman kertoo ohjaajan kehuneen hänen olomuotoaan vuoden 2009 Wolverinessa, mutta todenneen myös, että pituutensa takia hän näytti pidemmissä kohtauksissa hieman Clint Eastwoodilta, mikä taas ei ole Wolverinemaista. Tämä pyritään välttämään tulevassa elokuvassa lisäämällä massaa ja tekemällä Wolverinesta jykevämpi.

Valmistautumisestaan rooliin ja hahmon sarjakuvista Jackman kertoi lehdelle seuraavaa:

”Jep, hän [Wolverine] on roteva ja vankka ja voimakas. Ajattelen aina Mike Tysonia kun hän tulee ruutuun. […] Häntä voi kuvailla bulldogiksi ja se on juuri osuvasti sanottu. Tähtään siihen ja jos saan kamalan sydänkohtauksen matkalla tavoitteeseen, tiedätte ainakin mitä olin tekemässä”.

The Wolverine saa ensi-iltansa vuonna 2012.

Lähde: Los Angeles Times