Uusimmat

Huhu: Andy “Klonkku” Serkis ohjaa Venom 2:n?

29.07.2019 11:03 Muropaketin toimitus

Taru sormusten herrasta- ja Apinoiden planeetta -elokuvista tunnettu Andy Serkis on ehdolla Venom 2:n ohjaajaksi. Elokuvan on määrä valmistua vuoden päästä syksyllä.

Sony haluaa Venom 2 kuvaukset käyntiin marraskuussa ja nyt elokuvalle etsitään uutta ohjaajaa korvaamaan ensimmäisen elokuvan ohjaajana toimineen Rupert Fleischerin. Fleischer ei palaa Venomiin, sillä hän on tällä hetkellä kiireinen Zombieland: Double Tap -elokuvan tuotannossa.

The Hollywood Reporterin uutisen mukaan yksi potentiaalinen Venom 2 -ohjaaja on Andy Serkis, joka tunnetaan edelleen paremmin näyttelijänä ja liikkeentunnistustekniikan uranuurtajana elokuvissa Taru sormusten herran Klonkkuna ja Apinoiden planeetta -elokuvien Caesarina. Serkisin kerrotaan käyneen keskustelemassa asiasta Sonylla viime viikolla.

Variety täydensi Hollywood Reporterin uutista kertomalla, että Serkisin lisäksi myös Bumblebee-ohjaaja Travis Knight on ehdolla Venomin jatko-osan vetovastuuseen. Kolmanneksi vaihtoehdoksi Variety nimeää Apinoiden planeetan synty -elokuvan ohjanneen Rupert Wyattin.

Serkis teki ohjaajadebyyttinsä vuonna 2017 romattisessa draamassa Breathe. Tämän jälkeen hän on ohjannut Viidakkokirja-elokuvan Mowgli: Legend of the Jungle.

Tom Hardyn tähdittämän Venom 2:n on määrä valmistua valkokankaille 2. lokakuuta 2020.