Uusimmat

Huhu: Marvel Studios aikoo palkata tulevan supersankarielokuvansa pääosaan julkihomon näyttelijän

06.03.2019 06:59 Muropaketin toimitus

Marvel Studios kertoo monipuolistavansa näyttelijäkaartiaan tulevaisuudessa. Seuraavaksi tämä näkyy The Eternals -elokuvassa.

Marvelin elokuvauniversumi on uuden kynnyksellä, kun nyt meneillään olevasta tarinajatkumosta eli Phase 3:sta on jäljellä enää kaksi elokuvaa – huomenna julkaistava Captain Marvel ja huhtikuussa tulossa oleva Avengers: Endgame. Phase 4:sta on julkistettu vasta hyvin vähän tietoa ja varmaa on vasta kesällä julkaistava Spider-Man: Far from Home.

Yksi kehitteillä oleva elokuva on huhujen mukaan The Eternals. Se kertoo hahmoista nimeltä Ikuiset, jotka ovat Jack Kirbyn 1970-luvulla luomia, supervoimaisia ihmisiä. Cinemablendin uutisen mukaan näyttää siltä, että Ikuisten näyttelijäkaartia aletaan pian kasata.

Marvel-pomo Kevin Feige on jo aiemmin luvannut, että MCU lisää hahmo- ja näyttelijäkaartinsa monimuotoisuutta ottamalla mukaan enemmän naisia, etnisiltä taustoiltaan erilaisia ihmisiä sekä LGTB-hahmoja. Nyt julkistetun huhun mukaan Eternals-elokuvaan ollaan etsimässä avoimesti homoa näyttelijää pääosaan, joskaan tietoa ei ole vielä vahvistettu Marvelin ja Disneyn suunnasta.

Nähtäväksi jää, millaiseksi MCU:n tulevaisuus Phase 4:n aikana muodostuu. Avengers: Endgamen jälkeen julkistetaan varmastikin lisätietoa tulevaisuuden suunnitelmista.