Uusimmat

Ihmissusi Lontoossa -kauhuklassikon uusintaversiosta vastaa ohjaajan poika

08.11.2016 17:51 Aki Lehti

Kauhukomedian remaken tekee Max Landis.

An American Werewolf in London taitaa Suomessa olla tunnetuin siitä, että sensuuri iski siihen kyntensä 1980-luvulla, vaikka kyseessä on kauhukomedia.

Nyt vuonna 1981 ensi-iltansa saaneesta leffasta tehdään uusintaversio ja asialla on alkuperäisen teoksen ohjaaja John Landisin poika Max Landis.

 – Koska minulta kysytään tätä jatkuvasti, niin voin kertoa olevani valmis tekemään vain yhden isäni elokuvista uusiksi ja se on itse asiassa jo työn alla, nuorempi Landis sanoo.
Alkuperäisen Ihmissusi Lontoossa -elokuvan pääosissa nähtiin David Naughton, Griffin Dunne, Jenny Agutter ja John Woodvine. Se voitti parhaan maskeerauksen Oscar-palkinnon.

Alkuperäisteoksen ohjaaja toimii kierrätyksen vastaavana tuottajana yhdessä Andy Trapanin, Matt Smithin ja Sean Robinsin kanssa.

awerewolflondon

Lähde: Deadline

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat