Uusimmat

Jake Gyllenhaalin ensimmäinen päivä Spider-Man-elokuvan kuvauksissa oli katastrofi: “Kaikki olivat järkyttyneitä siitä, samoin minä itse”

08.10.2021 13:40 Muropaketin toimitus

Jake Gyllenhaal esitti Spider-Man: Far from Home -elokuvassa Mysterio-nimistä hahmoa.

Oscar-ehdokkaanakin ollut Jake Gyllenhaalin voi parhaillaan nähdä Netflixissä viime viikolla julkaistussa, Antoine Fuquan ohjaamassa elokuvassa The Guilty. Howard Sternin haastattelussa Gyllenhaal muistelee vuoden 2019 Spider-Man: Far from Home -elokuvan kuvauksia, missä hän liittyi osaksi Marvelin elokuvauniversumia hahmona nimeltä Mysterio.

Spider-Manin kuvaukset eivät nimittäin sujuneet näyttelijältä aivan käsikirjoituksen mukaan. Gyllenhaal kertoo, että jo “valmiiksi liikkuvaan junaan oli haastavaa hypätä” ja kuinka hän oli niin jännittynyt kuvausten ensimmäisenä päivänä, että unohti vuorosanansa.

“Sekoilin ihan täysin. Olin kohtauksessa, missä mukana olivat Sam Jackson ja Tom Holland ja monia muita. Enkä muistanut vuorosanojani. Olin ihan puupökkelönä ja kaikki olivat että mitä ihmettä. Menin Tom Hollandin luokse ja pyysin apua, ja hän vain sanoi, että kaikki on ihan hyvin, rauhoitu”, Gyllenhaal kertoo ja jatkaa.

“Minun piti mennä sanomaan, että vedin juuri yhden miehen puolentoista tunnin Broadway-näytelmää, joten kyllä minä tämän hallitsen. Uskokaa minua, olkaa kilttejä.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Netflix-uutuus The Guilty on Training Day -ohjaajan parhaita elokuvia – ja iso kiitos siitä kuuluu Jake Gyllenhaalille

Katso koko haastattelu tästä videosta: