Uusimmat

Jason Momoa uudesta See-sarjastaan: “Kuvitelkaa jos Game of Thronesin Khal Drogo olisi jäänyt eloon”

17.09.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Aquaman-tähti Jason Momoan uusi sarja See julkaistaan Applen uudessa Apple TV+ -suoratoistopalvelussa marraskuun alussa.

Apple TV+:ssa palvelun lanseerauksen aikaan julkaistava tieteisfantasiasarja See kertoo tulevaisuuden yhteiskunnasta, missä kaikki ihmiset ovat menettäneet näkönsä. Sarjan pääosassa sokeana sankarihahmona nähdään Aquaman- ja Game of Thrones -tähti Jason Momoa.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Momoa kuvaa tulevaa sarjaa “mahdollisesti parhaaksi työkseen”. Hän myös vertaa rooliaan Game of Thronesiin.

“Kuvittele, jos Khal Drogo [Momoan hahmo Game of Thronesissa] olisi jäänyt henkiin. Hänestä ei koskaan tullut isää. En ole koskaan päässyt sellaiseen tilanteeseen. Jopa Frontierissa lapseni ja perheeni on viety minulta. Tässä sarjassa, toisessa jaksossa, olen 60-vuotias ja minulla on 15-vuotiaat kaksoset. Vaikka hän on soturi, hän on mies, joka yrittää pitää perheensä koossa. En ole koskaan päässyt esittämään isän roolia, eikä minulla ole ollut aiemmin mahdollisuutta päästä tutkimaan roolia tällä tavalla”, itsekin perheellinen Momoa selittää.

See on käsikirjoittaja Steven Knightin ja ohjaaja Francis Lawrencen yhteisprojekti. Sarja julkaistaan 1. marraskuussa lanseerattavassa Apple TV+ :ssa.