Uusimmat

Jim Carrey vertasi roolihahmoaan Sonic The Moviessa Batman Foreverin Arvuuttajaan: “Heissä on paljon samaa”

28.01.2020 18:00 Muropaketin toimitus

Jim Carrey esittää helmikuussa julkaistavassa Sonic the Moviessa pahista.

Uransa alkuaikoina Jim Carrey oli erityisen tunnettu överiksi vedetyistä komediarooleistaan, mutta viime aikoina hänet on nähty hillitymmissä ja draamallisemmissa rooleissa. Helmikuun lopussa julkaistavassa Sonic the Moviessa Carrey kuitenkin pääsee taas revittelemään herkullisessa roolissa. Hän nimittäin esittää elokuvassa pahista, Dr. Ivo Robotnikia.

Comicbook.comin haastattelussa Carrey vertaa Robotnikin hahmoaan Batman Foreverin Arvuuttajaan, sillä hänen mielestään molemmat hahmot ovat perimältään hyvin samanlaiset.

“Mielestäni he molemmat pyörivät tiedon puussa. He hyppelevät oksalta oksalle ja putoavat välillä. En pistäisi heitä vastakkain, vaan luulen, että heistä tulisi hyvä tiimi. Robotnik, niin kuin oikeastaan jokainen superpahis, syntyy käytännössä laiminlyönnistä, kun täydellinen arvottomuuden tunne tulee esille huikeina luomuksina, joiden myötä on tarkoituksena vallata maailma, laittaa polttomerkkinsä jokaiseen ja ehkäpä jopa päästä sisälle verenkiertoon nanoteknologian avulla”, Carrey filosofoi.

Katso koko haastatteluvideo Comicbook.comista.