Uusimmat

Kate Beckinsale vetää taas nahkakorsetin ylleen

20.10.2015 08:45 Tatu Junni

Vampyyrien ja ihmissusien nahistelusta kertova Underworld ei ole räjäyttänyt tajuntaa tai kassaa missään vaiheessa, mutta silti uusia elokuvia putkahtelee maailmaan muutaman vuoden välein.

Screen Gems ja Lakeshore Entertainment on nyt vahvistanut Underworld 5:n tekijätiimin.

Tšekin tasavallassa kuvattavan elokuvan pääosia esittävät Kate Beckinsale, Theo James, Charles Dance, Tobias Menzies, Lara Pulver, James Faulkner, Peter Andersson, Bradley James, Daisy Head ja Clementine Nicholson.

Underworld 5:n ohjaa Outlanderista ja Criminal Mindsista tuttu Anna Foerster. Tarinan yksityiskohdat ovat yhä pimennossa, samoin kuin elokuvan virallinen julkaisupäivä.

Aikaisemmat Underworld-elokuvat ovat Underworld (2003), Underworld: Evolution (2006), Underworld: Rise of the Lycans (2009) ja Underworld: Awakening (2012).

Lähde: Collider

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat