Uusimmat

Keanu Reevesin mukaan tekeillä on kaksi uutta Matrix-elokuvaa – 3D-muodossa, totta kai

24.01.2011 09:21 Muropaketin toimitus

Ain’t It Cool on julkaissut El Nino -nimisen lukijansa sähköpostin, jossa tämä kertoo olleensa paikalla, kun Keanu Reeves vieraili lontoolaisessa London school of performing Arts university -opinahjossa promoamassa Henry’s Crime -elokuvaa.

Vierailun yhteydessä Keanu Reeves kertoi vuolaasti kuulumisiaan muidenkin elokuvien tiimoilta. Kiinnostavinta oli tämä: Reeves paljasti alkuperäisen Matrix-trilogian ohjanneiden Andy ja Larry Wachowskin suunnittelevan kahta uutta Matrix-elokuvaa.

”Keanu Reeves kertoi tavanneensa Wachowskit joulun tienoilla lounaan merkeissä ja kertoi heidän saaneen valmiiksi kaksi käsikirjoitusluonnosta, jotka palauttaisivat hänet Matrixista tutun Neon saappaisiin. Keanun mukaan veljekset olivat tavanneet James Cameronin ja keskustelleet 3D-tekniikan mahdollisuuksista. Heillä on tavoitteena luoda jotain mitä ei ole koskaan ennen nähty.”

Ihan vielä Matrixin paluuta ei kannata odottaa. Wachowskit aikovat nimittäin tehdä ensin elokuvan Cloud Atlas, ja sen jälkeen keskustelut uusista Matrix-elokuvista jatkuvat…

Lue koko kirjoitus osoitteessa www.aintitcool.com. Vaikka Ain’t It Coolin juttu on levinnyt internetissä laajasti ”uutisena”, kannattaa siihen suhtautua vahvasti pelkkänä huhuna.

Lähde: Ain’t It Cool