Uusimmat

Kevin Smith teki Netflixille uuden Masters of the Universe -sarjan, joka ei miellyttänyt kaikkia faneja: “Kasvakaa nyt aikuisiksi!”

Kuva: © Netflix

28.07.2021 15:10 Muropaketin toimitus

Kevin Smithin luoma Masters of the Universe: Revelation -sarja julkaistiin Netflixissä viime viikolla.
Sisältää spoilereita!

Netflixissä julkaistiin viime viikolla uusi, Kevin Smithin luoma Masters of the Universe: Revelation -sarja, joka ei ole miellyttänyt kaikkia faneja. Sarjan ensimmäisessä osassa ei nimittäin nähdä He-Mania muuten kuin pienessä osassa – hahmo nimittäin tapetaan heti ensimmäisessä jaksossa.

Muropaketinkaan arvostelussa sarja ei vakuuttanut. Lue koko arvostelu täältä: Uusi Masters of the Universe: Revelation -sarja pelaa pelkällä nostalgialla, mutta saa vanhan fanin pahalle tuulelle

Smith ottaa Varietyn haastattelussa kantaa fanien ristiriitaisiin tunteisiin siitä, että He-Man sivuutetaan lähes kokonaan.

“Näen ihmisten kommentoivan netissä, että hei, He-Manista hankkiuduttiin eroon kokonaan. Siis luuletteko, että Mattel Television olisi palkannut minut ja maksanut rahaa siitä, että tekisin hiton Masters of the Universe -sarjan ilman He-Mania? Kasvakaa nyt hitto vie aikuisiksi”, Smith puuskahtaa.

Sarjasta on vielä muutama jakso julkaisematta, ja tekijät suosittelevatkin faneja jatkamaan katsomista: ”Taikuuden ja yliluonnollisten voimien maailmassa kaikki on mahdollista!”