Uusimmat

Masters of the Universe: Revelation -sarjan ensimmäisen kauden loput jaksot nähdään odotettua aikaisemmin

Kuva: © Netflix

27.07.2021 08:43 Muropaketin toimitus

Kevin Smith kertoo uuden Masters of the Universe -sarjan kakkospuoliskon jaksojen olevan melkein valmiita.

Viime perjantaina 23. heinäkuuta Netflixiin tuli tarjolle Masters of the Universe: Revelation -sarjan viisi ensimmäistä jaksoa. Alkuperäisanimaation tarinaa jatkavan uutuuden kymmenestä jaksosta koostuva ensimmäinen kausi on jaettu kahteen osaan.

Loput viisi jaksoa tulevatkin ilmeisesti tarjolle odotettua aiemmin. Niiden ensi-illan huhuiltiin olevan vasta loppuvuodesta, mutta sarjan pääpäsmäri Kevin Smith twiittaa kakkososan olevan jo melkein valmis. Tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta me veikkaamme alkusyksyä.

Masters of the Universe: Revelation on jakanut mielipiteitä. Suuri osa kriitikoista kehui uutuuden, mutta osa faneista oli pettyneitä, koska He-Man päätyy tarinassa taka-alalle. Muropaketin arvostelussa sarjasta todettiin muun muassa seuraavaa:

””Realistisempi” ja ”aikuisempi” lähestymistapa on imenyt Masters of the Universesta lähes kaiken hauskuuden. Faneja on ilmeisesti ärsyttänyt se, että päähenkilö ei ainakaan nyt tarjolle tulleissa jaksoissa ole He-Man, vaan Teela. Sillä onko sankari mies, nainen tai muunsukupuolinen ei ole mitään merkitystä, toisin kuin sillä että Teelasta on tehty lähes sietämättömän itsekeskeinen hahmo.”

Arvostelu | Uusi Masters of the Universe: Revelation -sarja pelaa pelkällä nostalgialla, mutta saa vanhan fanin pahalle tuulelle