Uusimmat

Koronavirus saattoi juuri muuttaa Tom Cruisen seuraavaa Mission: Impossible -elokuvaa huomattavalla tavalla

23.04.2020 08:53 Muropaketin toimitus

Mission: Impossible 7 -elokuvan tekijät joutunevat muuttamaan suunnitelmiaan.

Variety kertoo Tom Cruisen yrittävän saada seuraavan Mission: Impossible -elokuvan kuvaukset takaisin käyntiin kesäkuussa. Vaikka työryhmä pääsisikin jo tuolloin takaisin töihin, niin leffasta joudutaan ehkä jättämään kokonaan pois kohtaukset, jotka oli tarkoitus kuvata Italiassa.

Matkustuskiellot ja -rajoitukset ovat todennäköisesti edelleen voimassa alkukesästä, ja tekijät arpovat nyt kuvatako Italiassa vasta myöhemmin tänä vuonna vaiko unohtaa kyseiset kohtaukset kokonaan. Koronaviruksesta huolimatta Mission: Impossible 7:n on edelleen tarkoitus saada ensi-iltansa 23.7.2021.

Leffan ohjaajana toimii kaksi edellistä osaakin ohjannut Christopher McQuarrie, joka vastaa myös käsikirjoituksesta. Hän on tehnyt sopimuksen Paramountin kanssa myös Mission: Impossible 8 -elokuvasta, jonka ensi-ilta on näillä näkymin 5.8.2022.

Seuraavassa Mission: Impossible -elokuvassa nähdään Tom Cruisen lisäksi vanhat tutut Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby ja Henry Czerny. Lisäksi mukana ovat ainakin Shea Whigham, Pom Klementieff ja Nicholas Hoult.