Uusimmat

Kostajien jälkeen valkokankaalle marssivat Marvelin kosmiset sankarit?

03.10.2011 11:58 Muropaketin toimitus

Entertainment Weekly -lehden tuoreimmassa numerossa käsitellään Marvelin ensi keväänä ilmestyvää Kostajat-elokuvaa, mutta mitä on luvassa sen jälkeen?

Entertainment Weeklyn tietojen mukaan Kostajien valmistuttua Marvel keskittyy viiden uuden elokuvan toteuttamiseen. Iron Man 3 ja Thor 2 ovat jatko-osia, joista on ollut puhetta jo aikaisemmin. Niiden lisäksi myös pitkään odotettu Ant-Man eli Muurahaismiehen oma elokuva siirtynee vihdoinkin tuotantoon.

Sankareiden sooloelokuvien lisäksi Marvelilla on suunnitelmissaan kosmisen sarjan superelokuvat Guardians of the Galaxy ja The Inhumans. Ne keskittyvät hahmoihin, jotka eivät ns. suurelle yleisölle ole vielä tuttuja.

Marvel Studiosin pomo Kevin Feige kertoi Entertainment Weeklylle Guardians of the Galaxy -suunnitelmista: ”Siitä olisi mahdollista tehdä Marvel-universumin kosmiseen puoleen keskittyvä suuri avaruusepookki, jollaisesta Thorissakin vihjattiin”. The Inhumans olisi myös kosminen seikkailu, ja se kertoisi Ihmenelosista tuttujen Epäinhimillisten tarinan.

Huhujen mukaan Marvel suunnittelee myös mm. Tohtori Outo -elokuvaa, mutta siitä ei Entertainment Weeklyn jutussa mainittu.

Lähde: Entertainment Weekly