Uusimmat

Kuinka The Bionic Womanin legendaarinen näyttelijä päätyi uuden pelin tähtirooliin?

16.06.2018 10:40 Muropaketin toimitus

The Bionic Woman -sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Lindsay Wagner tähdittää tulevaa Death Stranding -peliä. Yllättävän roolituksen taustalta paljastuu kehittäjä Hideo Kojiman pitkäaikainen fanitus näyttelijää kohtaan.

Metal Gear -sarjan luojan Hideo Kojiman mystinen Death Stranding -peli on herättänyt huomiota nimekkäällä näyttelijäkaartillaan. Peliä tähdittävät Norman Reedus, Mads Mikkelsen ja Guillermo del Toro, ja tällä viikolla paljastettiin kaksi nimeä lisää: Bond-leffa Spectrestäkin tunnettu Léa Seydoux sekä The Bionic Woman -klassikkosarjan pääroolista parhaiten muistettu Lindsay Wagner.

Wagnerin roolitus on niin yllättävä, että Kojimalta ja tähdeltä itseltään kyseltiin asiasta YouTube Liven haastattelussa E3-messuilla. Haastattelussa paljastuikin, että Kojima on fanittanut Wangeria lapsesta asti.

”Kun olin 13-vuotias, katsoin Bionic Womania joka viikko. Lindsay teki minuun niin suuren vaikutuksen, että aloin katsoa kaikkea mitä hän on tehnyt”, Kojima kuvailee.

”Bionic Womanissa on erityistä se, että vaikka hän on kyborgi, jolla on erikoiskykyjä, hän ei koskaan käytä niitä väkivaltaan, kuten supersankarit. Hän yrittää aina ratkaista konfliktit omalla, uniikilla voimallaan. Ja kun tapasin Lindsayn, tajusin, että hän on oikeastikin juuri sellainen.”

Kojiman tuotantoyhtiö otti yhteyttä Wagneriin, joka suhtautui pelissä esiintymiseen pienellä varauksella. Hän kuvailee, ettei olisi mennyt mukaan projektiin, jos kyseessä olisi ollut perinteinen tarina, jossa väkivalta ratkaisee. Tapaaminen kuitenkin järjestettiin, ja Wagner sai Kojimalta perusteellisen, yli kolmen tunnin esittelyn, jossa kehittäjä avasi eriskummallisen pelinsä keskeisiä teemoja.

”Tavattuani Kojiman huomasin hänet erittäin syvälliseksi, ja että teoksen tavoitteet ovat hyvin hienostuneet”, Wagner kertoo.

Pelien maailma ei ole Wagnerille ennestään tuttu, ja hän toteaakin haastattelussa, että ”nyt täytyy vielä opetella pelaamaan videopelejä”.

Alta voit katsoa koko YouTube Liven haastattelun. Death Strandingista julkaistiin E3-messuilla vaikuttava traileri, mutta pelin julkaisupäivästä ei vieläkään ole tarjottu mitään tietoa.