Uusimmat

Kuva: Tältä näyttää Guinnessin ennätystenkirjaankin päässyt Ghostbusters-kokoelma

02.11.2020 09:36 Muropaketin toimitus

Ghostbusters-keräilijän vaimo anelee, ettei kokoelma enää kasvaisi.

Guinness World Records eli Guinnessin ennätystenkirja esittelee sivuillaan Robert O’Connorin ja hänen omistamansa Ghostbusters-kokoelman. Asian huomioi myös Ghostbustersin virallinen Twitter-sivu, jonka julkaisema kuva esittelee O’Connorin upeaa kokoelmaa.

Ohiossa asuva O’Connor omistaa 1221 Ghostbusters-aiheista esinettä. Hän innostui Haamujengistä jo neljävuotiaana nähtyään ensimmäisen elokuvan, jonka jälkeen hän sai isovanhemmiltaan lahjaksi Kennerin tekemän Marsipaanimiehen. Se on edelleen yksi hänen suosikkiesineistään, mutta tärkeä on myös Ghostbusters 2 -elokuvan soundtrack LP-muodossa, jossa on sekä Dan Aykroydin että Ernie Hudsonin nimikirjoitukset.

O’Connor kertoo Ghostbustersin tehneen hänen lapsuudestaan helpomman, koska sen fiktiivisessä maailmassa sankarin ei tarvinnut olla iso tai vahva, vaan pelkkä rohkeus riitti.

O’Connor sanoo vaimonsa anelevan, ettei hän ostaisi enää enempää Ghostbusters-krääsää. Hän on silti jo aloittanut haalimaan itselleen kaiken Ghostbusters: Afterlife -elokuvaan liittyvän.

Kahden ensimmäisen Ghostbusters-elokuvan tarinaa jatkavan Afterlifen oli tarkoitus saada ensi-iltansa viime heinäkuussa, mutta sitä siirrettiin pandemian takia. Näillä näkymin uusi Ghostbusters saapuu teattereihin 11.6.2021.

Muropaketin uusimmat