Uusimmat

Kuva: Uuden Spider-Man-elokuvan nimi ja logo paljastettiin

13.04.2016 08:44 Tatu Junni

Las Vegasissa järjestetyssä CinemaConissa on paljastettu kesän 2017 Spider-Man-elokuvan nimi.

Hämähäkkimiestä esittävä Tom Holland osallistui tilaisuuteen ja esitteli uuden Hämis-leffan sangen sarjakuvamaisen logon. Se vahvisti taannoin kiertäneet huhut: elokuvan nimi on todellakin Spider-Man: Homecoming eli ”Kotiinpaluu”.

Ei ehkä maailman myyvin titteli, sisältöhän se tärkein on.

Tom Hollandin esittämä Hämähäkkimies esitellään yleisölle kahden viikon päästä ilmestyvässä Captain America: Civil Warissa. Kyllä, Marvelin ja Sonyn sopimuksen myötä seittisinko seikkailee jatkossa osana ”Marvel Cinematic Universea”. Hiljattain Marvel Studiosin pomo Kevin Feige vahvisti, että kesän 2017 Spider-Man: Homecomingissa nähdään Marvelin omista elokuvista tuttuja hahmoja – tosin vielä ei ole tiedossa, ketä. Veikkaamme ainakin Rautamiestä.

Spider-Man: Homecomingin ohjaa Jon Watts. Elokuvan pääosissa nähdään Tom Hollandin lisäksi Marisa Tomei ja teini-idoli Zendaya. Tarinan pahiksesta ei ole vielä tietoa, mutta huhujen mukaan Korppikotka on vahva ehdokas.

Spider-Man

Spider-Man: Homecoming

Lähde: Spider-Man News & Deadline

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat