Uusimmat

Kuvat: Itä-Uudenmaan poliisi pysäytti Batmanin auton – ”Oli matkalla Moskovaan”

23.08.2016 12:29 Tatu Junni

Batman huristelee pääsääntöisesti Gotham Cityn katuja, mutta toisinaan yön ritariin voi törmätä myös Suomessa – tai ainakin hänen ajokkiinsa.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on kertonut Facebook-sivullaan mielenkiintoisesta havainnosta, joka tuli vastaan tieliikennettä valvoessa.

”Partioidessa kiinnitimme huomiota ’hämärään’ ajoneuvoon, joka oli lastattu trailerin päälle. Pysähdyimme juttelemaan ja selvisi että trailerin päälla oli maailman ainoa Batmobile joka on valmistettu Warner Brosin lisenssillä ja valmistetaan tilauksesta, hintaa noin 1000000 euroa”, Facebookissa kirjoitetaan.

Samassa yhteydessä harmiteltiin, kun lainvalvojat eivät pyynnöstä huolimatta päässeet suorittamaan koeajoa Tim Burtonin Batman-elokuvista tutulla menopelillä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat