Uusimmat

Kuvat: Strippareita ja sikoja! Tätä on luvassa Luokkakokous 2:ssa

27.10.2016 09:33 Muropaketin toimitus

luokkakokous2_pressi1

Ensimmäinen Luokkakokous oli suosituin suomalainen elokuva vuosikausiin. On siis todennäköistä, että sen jatko-osasta tulee myös melkoinen hitti.

Vuoden 2015 elokuva veti tunnetusti sikailuosaston melkoisen pitkälle ja itsensä toistamisen vaara on Luokkakokous 2:n kohdalla valtava.

Mitä Taneli Mustosen ohjaamalla elokuvalla on sitten tarjota katsojille?

Ensimmäisten kohtauskuvien perusteella katsojia houkutellaan teattereihin ainakin strippareilla, sikamiehillä ja pukujuhlilla. Niin, ja tietenkin Aku Hirviniemellä, Jaajo Linnonmaalla ja Sami Hedbergillä.

Ensi-iltansa Luokkakokous 2 saa keskiviikkona 2. marraskuuta.

luokkakokous2_pressi2

luokkakokous2_pressi3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

luokkakokous2_pressi5

luokkakokous2_pressi6

luokkakokous2_pressi7

luokkakokous2_pressi9

luokkakokous2_pressi10

luokkakokous2_pressi11

luokkakokous2_pressi12

luokkakokous2stripparimed

Luokkakokous 2:n juonikuvaus:

”Niklas on aloittanut kuntoilun tai ainakin kuntoilusta somettamisen selvitäkseen lähestyvästä keski-ikäistymisestä ja avioliittohuolistaan. Antti on kerännyt rohkeutta avioeron jälkeen ja aikoo palata deittailun maailmaan. Tuomaksen ura muusikkona on laskussa, mutta häävalmistelut Leilan kanssa ovat täydessä vauhdissa. Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin. Pääseekö Antti treffeille? Pystyykö Niklas pelastamaan avioliittonsa Jaanan kanssa? Entä pääsevätkö Tuomas ja Leila naimisiin? On aika lähteä reissuun, eikä kommelluksilta vältytä tälläkään kertaa.”

Muropaketin uusimmat