Uusimmat

Lisää Warcraft-julisteita – kesän nörtein elokuva näyttää koko ajan hauskemmalta

11.04.2016 08:36 Tatu Junni

Duncan Jonesin ohjaama Warcraft: The Beginning saapuu Suomen teattereihin 10. kesäkuuta.

Viime viikolla esiteltyjen julisteiden seuraan on saatu nyt vielä kaksi mainoslakanaa. Ne keskittyvät tarinan ihmishahmoihin.

Pääosia Blizzardin hittipelin valkokangassovituksessa esittävät Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ja Daniel Wu.

Warcraft: The Beginningin tarina noudattelee tietokoneen ruudulta tuttua versiota:

Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen. Kun kahden maailman välille avautuu portaali, yhtä armeijoista uhkaa tuho valloittajan käsissä, toista riutuminen sukupuuttoon. Toisiaan vastaan käyvistä joukoista nousee kaksi sankaria, joiden kohtaaminen määrää heidän perheensä, kansansa ja kotinsa kohtalon. Näin alkaa huikea saaga vallasta ja uhrauksista. Sodalla on monet kasvot ja jokainen taistelee jonkin asian puolesta.”

Kuulostaa ja pitkälti näyttääkin pöljältä. Jotain viehättävää Warcraft-elokuvassa kuitenkin on. Toivottavasti se peittoaa nyt ainakin Gods of Egyptin…

warcraft-0001

warcraft-0002

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat