Uusimmat

Luvassa paljon lisää – DC:n leffasuunnitelmat selvillä vuoteen 2020 asti

23.03.2016 09:23 Aki Lehti

Tiedossa ainakin 8 supersankarielokuvaa.

Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa tänään, mutta se on vasta alkua DC:n suunnitelmille laajentaa leffauniversumiaan.

DC Extended Universe (DCEU) -sarjan elokuvien aikataulu tarkentui tuottaja Deborah Snyderin promotessa tuoreinta tuotosta Colliderin haastattelussa.

Lupaavalta vaikuttava Suicide Squad -superpahisleffa on luvassa tämän vuoden elokuussa, Wonder Woman saa ensi-iltansa 23. kesäkuuta 2017,  Justice League Part 1 marraskuun 17. päivä vuonna 2017, The Flash maaliskuun 23. vuonna 2018 ja Aquaman heinäkuun 27. päivä vuonna 2018.

Lisäksi luvassa on Shazam!, joka saapuu teattereihin huhtikuun 5. päivä vuonna 2019. Samana vuonna ensi-iltaan tulee myös Justice League Part 2 heinäkuun 14. päivä.

Vuonna 2020 nähdään Cyborg ja Green Lantern Corps., joista ei juuri muuta tietoa ole vielä julkisuuteen tihkunut. Niiden ensi-illat ovat 3. huhtikuuta ja 19. kesäkuuta.

Suicide Squad – ja Wonder Woman leffojen harteille on nyt asetettu melkoinen painolasti. Niiden täytyy onnistua esittelemään DCEU:ta huomattavasti Batman v Supermania paremmin, jossa tulevan pohjustaminen tuntui täysin päälleliimatulta, liian kiireessä loppuvaiheessa mukaan lisätyltä sekasotkulta.

Arvostelu: Batman v Superman on melkein yhtä huono kuin edeltäjänsä

Suicide Squad

Lähde: Collider

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat