UUSIMMAT

Luvassa paljon lisää – DC:n leffasuunnitelmat selvillä vuoteen 2020 asti

23.03.2016 09:23 Aki Lehti

Tiedossa ainakin 8 supersankarielokuvaa.

Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa tänään, mutta se on vasta alkua DC:n suunnitelmille laajentaa leffauniversumiaan.

DC Extended Universe (DCEU) -sarjan elokuvien aikataulu tarkentui tuottaja Deborah Snyderin promotessa tuoreinta tuotosta Colliderin haastattelussa.

Lupaavalta vaikuttava Suicide Squad -superpahisleffa on luvassa tämän vuoden elokuussa, Wonder Woman saa ensi-iltansa 23. kesäkuuta 2017,  Justice League Part 1 marraskuun 17. päivä vuonna 2017, The Flash maaliskuun 23. vuonna 2018 ja Aquaman heinäkuun 27. päivä vuonna 2018.

Lisäksi luvassa on Shazam!, joka saapuu teattereihin huhtikuun 5. päivä vuonna 2019. Samana vuonna ensi-iltaan tulee myös Justice League Part 2 heinäkuun 14. päivä.

Vuonna 2020 nähdään Cyborg ja Green Lantern Corps., joista ei juuri muuta tietoa ole vielä julkisuuteen tihkunut. Niiden ensi-illat ovat 3. huhtikuuta ja 19. kesäkuuta.

Suicide Squad – ja Wonder Woman leffojen harteille on nyt asetettu melkoinen painolasti. Niiden täytyy onnistua esittelemään DCEU:ta huomattavasti Batman v Supermania paremmin, jossa tulevan pohjustaminen tuntui täysin päälleliimatulta, liian kiireessä loppuvaiheessa mukaan lisätyltä sekasotkulta.

Arvostelu: Batman v Superman on melkein yhtä huono kuin edeltäjänsä

Suicide Squad

Lähde: Collider