Uusimmat

Mark Hamill ei ole vieläkään päässyt yli Star Wars: The Last Jedin loppukohtauksesta

27.06.2018 17:01 Muropaketin toimitus

Mark Hamill on pettynyt Star Wars: The Last Jediin, koska hän olisi halunnut päästä näyttämään Luke Skywalkerin todelliset taidot Voiman suhteen.

Star Wars: The Last Jedi oli hieno elokuva, vaikka kaikki eivät olleetkaan tyytyväisiä lopputulokseen. Osa faneista on vaatinut elokuvan kuvaamista uudelleen, jotta Luke Skywalker saisi arvoisensa lopun ja myös Lukea esittänyt Mark Hamill on ollut harmissaan hahmonsa kohtalosta.

Hamill on useaan kertaan kertonut mediassa kyseenalaistaneensa The Last Jedin ohjanneen Rian Johnsonin näkemystä Luken kohtalosta. Edelleenkin hän on pettynyt siihen, ettei koskaan kunnolla päässyt esittelemään Luken taitoja jedimestarina. Comicbookmovien mukaan Hamill on humoristiseen tyyliinsä kommentoinut tilannetta näin:

“J.J. Sanoi: ’Laitan varmaankin muutamia leijuvia kivenlohkareita osoittamaan että Voima virtaa sinusta vahvana’. Silloin ajattelin, että VIII:ssä saisin Voima-salamoita tulemaan jokaisesta ruumiini aukosta. Tiedäthän, kulmakarvaa nostamalla voisi kaataa AT-AT:ita kuin dominoita. Olisi ollut hauskaa olla niin voimakas! Lisäksi, eihän minun olisi tarvinnut tehdä paljoakaan. Heidän ei olisi tarvinnut opettaa minulle mitään valosapelikoreografioita. Olisin vain tehnyt näin [osoittaa sormellaan huoneen poikki] ja antanut erikoistehostekavereiden hoitaa loput.”