Uusimmat

Marvel-pomo Kevin Feige: “Rehelliset trailerit toimivat meille motivaattoreina”

02.07.2019 17:02 Muropaketin toimitus

Fanituotantona tehdyt Honest Trailers- ja HISHE-videot otetaan Marvel Studiosin johdossa vastaan mielenkiinnolla.

Moni meistä on nauranut yhdessä fanituotantona elokuvista tehdyille YouTube-videoille, joiden parhaimmistoa edustavat Screen Junkiesin Honest Trailers ja HISHE (How It Should Have Ended). Niissä tartutaan nimittäin todella terävästi elokuvien sudenkuoppiin ja pöljyyksiin.

Voisi myös kuvitella, että Marvel Studiosin kaltaiset mediajättiläiset eivät näistä kriittisesti heidän tuotoksiaan ruotivista videoista kovin välittäisi. Toisin kuitenkin on, kerrotaan CBR:n uutisessa. Marvel-pomo Kevin Feige nimittäin selittää, että Marvelilla näitä videoita käytetään motivaattoreina.

“Ne (HISHE ja Honest Trailers) ovat perinteisesti hauskoja. Muutama vuosi sitten teimme Civil Waria ja koitimme kehittää sitä niin, että siinä olisi niin vähän juoniaukkoja kuin mahdollista. Olimme ihan että ’emme halua että tämä esitetään rehellisissä trailereissa’. Jos emme selvitä sitä, he näyttävät sen meille. Siinä on meille motivaatiota”, Feige kertoo.

Viimeksi Screen Junkiesin rehellisissä trailereissa ruodittiin lähes kymmenen minuutin ajan MCU:n elokuvakokonaisuutta. Katso video tästä:

Muropaketin uusimmat