Uusimmat

Marvel-pomo Tom Hardyn Venom-elokuvasta: Spider-Man-pahis ei kohtaa Kostajia

14.06.2017 11:48 Muropaketin toimitus

Sony Picturesin ja Marvel Studiosin yhteistyön ansiosta Hämähäkkimies seikkailee nykyään Marvel Cinematic Universessa Kostajien ja muiden sankareiden rinnalla. Sonyn omat Spider-Man-spin-offit ovat kuitenkin oma lukunsa.

Ranskalaisen AlloCiné-sivuston Facebook Live -haastattelussa Marvel Studiosin pomo ja tuottaja Kevin Feige vahvisti sen, mitä on pitkään arvuuteltu: tuleva Venom-elokuva ei ole kytköksissä MCU:n tapahtumiin.

”Meillä ei ole ainakaan tällä hetkellä suunnitelmissa tuoda Venomia Marvelin omiin elokuviin. Se on Sonyn oma projekti”, Feige kuittasi.

Toistaiseksi on epäselvää, tullaanko edes Tom Hollandin esittämää Hämähäkkimiestä näkemään Venomin elokuvassa.

Joka tapauksessa hahmon syntyhistoria joudutaan kirjoittamaan vahvasti uusiksi, sillä sarjakuvarintamalla Venomin syntytarinaan kytkeytyy vankasti Marvelin merkittävimpien supersankareiden Salatut sodat -tarina, jonka filmatisointia ei ole kalenteriin merkitty.

Venom-elokuvan sisältö on toistaiseksi täysi mysteeri. Sen verran kuitenkin jo tiedetään, että Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) esittää Eddie Brockia, mustan symbiootin alkuperäistä kantajaa.