Uusimmat

Marvel vahvisti Guardians of the Galaxy 3:n jo nyt

14.04.2016 12:02 Tatu Junni

Guardians of the Galaxy Vol 2 saapuu teattereihin vasta reilun vuoden päästä. Silti Marvel Studios -pomo Kevin Feige on jo ehtinyt vahvistaa elokuvasarjan kasvavan trilogiaksi.

Tietenkin kaikki riippuu GotG Vol 2:n menestyksestä, mutta Io9-sivuston haastattelussa Kevin Feige lupaili jo seuraavaa:

”Työstämme nyt vain niitä elokuvia, joiden olemme ilmoittaneet ilmestyvän vuoden 2019 loppuun mennessä. Vuoden 2020 ja sen jälkeiset suunnitelmat ovat vielä ihan kesken, mutta voisin sanoa Guardians 3:n kuuluvan niihin. En tosin tiedä, missä järjestyksessä elokuvamme tulevat ilmestymään”.

Guardians of the Galaxyn hahmoista ainakin osa saattaa esiintyä Avengers: Infinity War -elokuvissa Part I ja Part II, jotka ilmestyvät vuosina 2018 ja 2019.

Ensimmäinen Guardians of the Galaxy saapui elokuvateattereihin kesällä 2014 ja osoittautui yllätyshitiksi. Teatterikierroksensa aikana James Gunnin ohjaama elokuva keräsi kaikkiaan 773 miljoonan dollarin lipputulot.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat