Uusimmat

Metsästäjä on palannut: traileri Thor-tähden uudesta tehosteseikkailusta

18.11.2015 18:10 Tatu Junni

Lumikki ja metsästäjän jatko-osasta The Huntsman: Winter’s War eli Metsästäjä ja talvinen taistelu on julkaistu ensimmäinen traileri.

Cedric Nicolas-Troyanin ohjaama spin-off -elokuva keskittyy Chris Hemsworthin esittämään Metsästäjään. Vanhoista tutuista on mukana esimerkiksi Charlize Theronin Ravenna, mutta Lumikki (Kristen Stewart) loistaa vain poissaolollaan.

Huhtikuun 22. päivä ensi-iltansa saavan Talvisen taistelun muita tähtiä ovat muun muassa Jessica Chastain, Emily Blunt, Sam Claflin, Nick Frost ja Sheridan Smith.

Ensimmäisen trailerin perusteella tarjolla on visuaalisesti näyttävä, mutta sisällöltään kovin, kovin ontto satuseikkailu – eli sitä samaa huttua kuin mitä Lumikki ja metsästäjä, Maleficent ja Cinderella ovat viime vuosina tarjonneet.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat