Uusimmat

Michael Bay: ”En pyydä anteeksi yhdenkään Transformers-elokuvan takia”

09.12.2013 18:20 Muropaketin toimitus

Transformers: Age of Extinction

Michael Bay ilmoitti viime viikolla sitten seuraavan Transformers-elokuvansa olevan astetta vakavampi. Tämä johti otsikoihin, joiden mukaan ohjaaja pahoittelee roboseikkailuidensa tasoa.

Tästä ei kuitenkaan ole kyse, ei lainkaan.

Michael Bay on yhä tyytyväinen Transformers-trilogiaansa. Neljännen osan kohdalla hän vain haluaa kokeilla jotain hieman erilaista.

”On aika perseestä jutella toimittajien kanssa kuvauspaikoilla. Miksi? Koska usein he pistävät sanoja suuhusi ja vääristelevät asioita. Sitten laiskat toimittajat kirjoittavat uutisia kollegoidensa juttujen perusteella ja yhtäkkiä se on sitten totta internetissä. On ajanhukkaa koettaa ilmaista uudelleen, mitä sanoin”, Michael Bay kirjoitti kotisivuillaan.

Ohjaaja painotti samassa yhteydessä, että kesällä 2014 ilmestyvä Transformers: Age of Extinction poikkeaa edeltäjistään ja erioten ensimmäisestä Tranformersista lähinnä kuvaustyyliltään. ”En pyytänyt anteeksi yhdenkään Transformers-elokuvan takia”, Michael Bay lisäsi.

Michael Bayn (mahdollisilla) faneilla ei siis ole syytä huoleen. Mies tarjoilee pärinää ja pauketta myös jatkossa.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Jo riitti robopallien kilinä! Michael Bay lupasi Transformers-elokuvasarjan ryhdistäytyvän 2.12.2013
o Ohjaaja Michael Bay on neljännen Transformers-elokuvan uusien kuvien suurin sankari 28.11.2013
o Ensimmäinen kunnon kuva päivitetystä Optimus Primesta kesän 2014 Transformers: Age of Extinction -elokuvassa 25.11.2013
o Optimus Prime ja dinobotti! Tuorein kuva Transformers: Age of Extinctionista on kuin suoraan lapsuuden leikeistä 12.11.2013
o Michael Bayn kimppuun hyökättiin Transformers 4:n kuvauksissa – näin kaikki oikeasti meni 18.10.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider