Uusimmat

Mukaan The Eternals-elokuvaan? Millie Bobby Brown ja Kumail Nanjiani kommentoivat Marvel-huhuja

12.07.2019 10:03 Muropaketin toimitus

Huhujen mukaan Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown sekä Kumail Nanjiani olisivat liittymässä Marvelin The Eternals -elokuvaan.

Kuluvalla viikolla on huhuttu Stranger Thingsin Millie Bobby Brownin ja The Big Sickistäkin tutun Kumail Nanjianin liittymisestä Marvel Studiosin tulevaan suurtuotantoon The Eternals. Molemmat kommentoivat nyt näitä huhuja henkilökohtaisesti.

Brown julkaisi videon, missä hän selittää ettei ainakaan “tällä hetkellä” ole liittymässä Marvel-elokuvaan. Toki tämä jättää tulkinnan varaa sille, että tilanne voi myös muuttua. “Minulla ja perheelläni ei ole mitään tietoa, joten halusin kertoa kaikille, että en ole mukana tällä hetkellä”, Brown kertoo.

Kovan fyysisen treenin aloittanut Nanjiani puolestaan ei Varietyn haastattelussa kieltänyt Marvel-huhuja. “En voi kommentoida tähän. Olisi mahtavaa päästä osaksi supersankarielokuvaa. Pitäisin siitä todella paljon”, Nanjiani selittää.

Chloé Zhaon ohjaamalla The Eternals -elokuvalla ei ole vielä virallista julkaisupäivää, mutta sitä voidaan odotella elokuvateattereihin vuoden 2020 loppupuolella.

Muropaketin uusimmat