Uusimmat

Näkymättömät avaruusolennot valtaavat maapallon vuodenvaihteessa [video]

15.09.2011 20:49 Muropaketin toimitus

Vuoden 2011 viimeisenä perjantaina ensi-iltansa Suomessa saava The Darkest Hour 3D on katastrofielokuva, joka yhdistää sci-fiä, jännitystä, paranormaalia kauhua ja 3D-efektejä. Elokuva on kuvattu paikan päällä Moskovassa, jonne sen tapahtumat myös sijoittuvat.

Viisi amerikkalaista nuorta on pitämässä hauskaa Moskovan yössä, kun taivaalle ilmestyneet kauniit valoilmiöt alkavat putoilla. Kaikki jotka joutuvat valojen kanssa kosketuksiin häviävät tuhkana tuuleen. Nuoret onnistuvat täpärästi pelastautumaan ja heidän henkiinjäämistaistelunsa alkaa. Ovatko he ainoat selviytyneet ja miten he pysyvät hengissä heille vieraassa kaupungissa jossa riehuu näkymätön vihollinen?

The Darkest Hourin on ohjannut Chris Gorak (Right at Your Door) ja sen tuottajana on toiminut venäläisohjaaja Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch). Elokuvan pääosissa nähdään Emile Hirsch, Joel Kinnaman, Olivia Thirlby ja Rachel Taylor. Elokuvan taustalta löytyy myös suomalaista osaamista. Kasimir Lehto on toiminut elokuvassa ”stereographerina”, jonka tehtävänä on valvoa ohjaajan ja kuvaajan kanssa 3D:n suhdetta elokuvan tarinaan ja vastata 3D:n teknisestä tasosta.