Uusimmat

Netflixin uudet julkaisut viikolla 8/2020: Luvassa mm. nimekkäiden Hollywood-tähtien uusi elokuva, jota et mistään muualta näe

17.02.2020 13:20 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan The Last Thing He Wanted -trilleri, jonka pääosissa nähdään Anne Hathaway ja Ben Affleck. Uutuussarjoina alkavat fantasiasarja Spectros, draamakomedia Gentefied sekä järjestäytyneestä rikollisuudesta kertova Puerta 7.

Viikon 8/2020 uutuudet Netflixissä:

Kokkishow (The Chef Show), osa 3 – 19. helmikuuta

Jon Favreaun ja keittiömestari Roy Choin vieraana ovat tällä kaudella muun maussa Wolfgang Puck, Sam Raimi, Sprinklesin perustaja Candance Nelson, Pizzanan kokki Daniele Uditi, Border Grillin omistajat Mary Sue Milliken ja Susan Feniger, ja Wexler’s Delin omistajat Micah Wexler ja Michael Kasser.

Spectros, kausi 1 – 20. helmikuuta

Brasilialaisessa fantasiasarjassa teinipoika ystävineen joutuu kotikaduillaan keskelle brasilialaisten noitien ja japanilaisten shinto-henkien sotaa.

Gentefied, kausi 1 – 21. helmikuuta

Latinotaustaiset Moralesin serkukset rakastavat kulttuuriaan, yhteisöään ja perhettään, ja pitävät pystyssä isoisänsä taco-myymälää keskiluokkaistuvalla asuinalueellaan Los Angelesissa. Mutta mitä tapahtuu, kun heidän pitää valita niiden välillä?

Puerta 7, kausi 1 – 21. helmikuuta

Dolores Fonzin näyttelemä nainen tahtoo erottaa argentiinalaisen jalkapallon järjestäytyneestä rikollisuudesta. Rikosdraamasarjan on luonut Martín Zimmerman (Ozark, Narcos).

The Last Thing He Wanted – 21. helmikuuta

Kokenut toimittaja (Anne Hathaway) hukkaa oman elämänsä punaisen langan, kun hän suostuu syyllisyyden pakottamana hoitamaan erään asian isänsä (Willem Dafoe) puolesta ja muuttuu tietämättään oman juttunsa tekijästä sen aiheeksi. Joan Didionin samannimisen romaanin on elokuvaksi sovittanut ja ohjannut Dee Rees. Toisessa pääroolissa nähdään Ben Affleck.

Babies, osa 1 – 21. helmikuuta

Dokumenttisarja tarkastelee vallankumouksellista tiedettä siitä, kuinka vauvat oivaltavat asioita elämänsä ensimmäisen elinvuoden aikana.

Tulossa myös:

The Expanding Universe of Ashley Garcia, osa 1 – 17. helmikuuta
Glitch Techs – 21. helmikuuta
Pentuakatemia (Pup Academy) – 21. helmikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.