Uusimmat

Netflixin He-Man-sarjaan kiinnitettiin mm. Mark Hamill ja Sarah Michelle Gellar

17.02.2020 10:40 Muropaketin toimitus

Kevin Smithin työstämä Masters of the Universe -sarja jatkaa vanhojen animaatioiden tarinoita.

The Hollywood Reporter kertoo Mark Hamillin, Lena Headeyn, Chris Woodin ja Sarah Michelle Gellarin olevan mukana Netflixin tulevassa Masters of the Universe: Revelation -sarjassa, jonka pääpäsmärinä toimii Kevin Smith. Anime-tyyliin toteutettu animaatio jatkaa alkuperäisen sarjan kesken jääneitä juonikuvioita.

Hamill toimii Skeletorin äänenä ja Headey hänen Evil-Lyn-kätyrinään. Wood on itse He-Man ja Gellar lainaa äänensä Teelalle.

Heidän lisäkseen sarjassa ovat mukana muun muassa Stephen Root, Diedrich Bader, Griffin Newman, Tiffany Smith, Henry Rollins, Alan Oppenheimer, Susan Eisenberg, Alicia Silverstone, Justin Long, Jason Mewes, Phil LaMarr, Tony Todd, Cree Summer, Kevin Michael Richardson, Kevin Conroy ja Harley Quinn Smith. Oppenheimer oli alkuperäissarjassa Skeletor, mutta nyt hän toimii Moss Manin ääninäyttelijänä.

Netflix ei ole vielä paljastanut milloin Masters of the Universe: Revelation saa ensi-iltansa. Sen lisäksi suoratoistojätti työstää parhaillaan myös She-Ra and the Princesses of Power -sarjaa.