Uusimmat

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Ricky Gervaisin luoma, rääväsuinen draamakomediasarja, Formula 1 -dokumentti…

04.03.2019 17:04 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa muun muassa Ricky Gervaisin luoma ja tähdittämä brittisarja After Life, teinisarja The Order ja eteläafrikkalainen rikossarja Shadow. Elokuvapuolella tulossa on tositapahtumiin pohjautuva rodeoleffa sekä dokumentti Formula 1:n maailmasta.

Netflixin uutuudet viikolla 10:

The Order, kausi 1 – 7. maaliskuuta

Amerikkalaisessa teinisarjassa opiskelija haluaa kostaa äitinsä kuoleman. Hän liittyy salaseuraan ja joutuu keskelle ihmissusien ja mustan magian harjoittajien sotaa.

Shadow, kausi 1 – 8. maaliskuuta

Traagisen menetyksensä vainoama ex-poliisi, joka ei tunne kipua, päättää napata Johannesburgin poliisilta livahtaneet rikolliset itse eteläafrikkalaisessa rikossarjassa.

Immortals, kausi 1 – 8. maaliskuuta

Vampyyriksi muuttunut kostonhimoinen Mia haluaa kukistaa Dmitryn, vampyyrien armottoman johtajan, joka etsii kuolemattomuuden antavaa esinettä.

After Life, kausi 1 – 8. maaliskuuta

After Life on Ricky Gervaisin luoma tarina Tonysta, jonka elämä on ollut melkein liiankin täydellinen. Lisa-vaimon äkillinen kuolema kuitenkin muuttaa Tonya. Hän päättää elää tarpeeksi kauan, jotta ehtii rangaista maailmaa sanomalla ja tekemällä ihan mitä päähän pälkähtää. Hän pitää tätä välinpitämättömyyttä itsestä ja muista eräänlaisena supervoimana, mutta asiat mutkistuvat, kun kaikki muut yrittävät pelastaa muistamansa kivan kaverin.

Neiti J (Lady J) – 8. maaliskuuta

Ranskalaisessa romanttisessa elokuvassa rikkaan leskirouvan romanssi kiihkeään markiisiin karahtaa kiville ja leski päättää kostaa nöyryytyksen erään nuoren naisen avulla.

Juanita – 8. maaliskuuta

Elämän ja rakkaushuolien raskauttama kolmen aikuisen lapsen äiti hakee toivoa ja toipumista lähtemällä ykskaks matkalle Montanaan. Amerikkalaisen romanttisen draamaelokuvan pääosissa nähdään Alfre Woodard, Adam Beach ja LaTanya Richardson.

Walk. Ride. Rodeo. – Amberley Snyderin tarina – 8. maaliskuuta

Rodeomestari halvaantuu onnettomuudessa, mutta päättää nousta vielä takaisin hevosen selkään kilpailemaan. Elokuva perustuu tositarinaan ja siinä näyttelevät Spencer Locke, Missi Pyle, Bailey Chase, Sherri Shepherd ja Max Ehrich.

Formula 1: Taistelu paalupaikasta (Formula 1: Drive to Survive), kausi 1 – 8. maaliskuuta

Formula 1 -kauden aikana kuljettajien, managerien ja tallien omistajien elämä on vauhdikasta niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. Dokumenttisarja.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.