Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 18/2020: Hollywoodin kulta-aikaan sijoittuva uutuussarja, Riverdale-tähden jännäri, laatukauhua…

27.04.2020 21:01 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixin uutuusarjojen joukossa julkaistaan Ryan Murphyn uusi, Hollywoodin kulta-aikaan sijoittuva minisarja Hollywood. Elokuvapuolella tulossa on muun muassa Riverdalesta tutun Camila Mendesin tähdittämä jännäri Dangerous Lies. Valikoimaan lisätään myös erinomainen kauhuelokuva Hereditary sekä Sicario 2.

Viikon 18 uudet julkaisut Netflixissä:

Never Have I Ever, kausi 1 – 27. huhtikuuta
Komediasarja on kasvutarina amerikanintialaisen perheen teinityttärestä ja on saanut innoituksensa Mindy Kalingin omista lapsuusvuosista.

Extracurricular, kausi 1 – 29. huhtikuuta
Korealaisessa rikossarjassa lahjakas lukiolainen haluaa taata itselleen paremmat tulevaisuudennäkymät ja lähtee rikoksen tielle maksaakseen yliopistolaskut.

Kolme metriä taivaan yllä (Summertime), kausi 1 – 29. huhtikuuta
Federico Moccian kirjojen inspiroima sarja seuraa Summeria, joka haluaa jättää pienen kotikaupunkinsa taakseen ja nähdä maailmaa tavattuaan moottoripyöräilevän Alen.

Salattu rakkaus (A Secret Love) – 29. huhtikuuta
Vuonna 1974 kaksi naista – Pat Henschel ja ammattilaisbaseballpelaaja Terry Donahue – lähtevät 65-vuotiselle polulle rakkauden puolesta ja ennakkoluuloja vastaan.

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story – 29. huhtikuuta
16-vuotias Cyntoia Brown tuomitaan elinkautiseen, mutta hänen menneisyyttään, fysiologiaansa ja lakia koskevat seikat asettavat hänen syyllisyytensä kyseenalaiseksi.

The Victims’ Game, kausi 1 – 30. huhtikuuta
Aspergerin syndroomasta kärsivä rikospaikkatutkija riskeeraa kaiken ryhtyessään tutkimaan salaperäistä tapausta, johon liittyy myös hänen tyttärensä.

The Forest of Love: Deep Cut, kausi 1 – 30. huhtikuuta
Mikään ei ole sitä miltä se näyttää, kun karismaattinen huijari ja aloitteleva kuvausryhmän jäsen soluttautuvat kahden henkisesti rikkinäisen naisen elämään.

Rakkautta ja rikkautta (Ricos de Amor) – 30. huhtikuuta
Teto työskentelee tuntemattomana rikkaan isänsä firmassa koetellakseen kykyjään, kun hän ihastuu Paulaan. Hän kertoo varttuneensa köyhänä ja pian valhe karkaa käsistä.

Dangerous Lies – 30. huhtikuuta
Menetettyään työnsä tarjoilijana Katie Franklin (Camila Mendes) ottaa vastaan työn varakkaan vanhemman miehen hoitajana tämän suuressa ja tyhjässä talossa. Miehen kuoltua Katie on nimetty ainoaksi perijäksi, minkä vuoksi hänet vetäistään valheiden ja petoksen verkkoon. Michael Scottin ohjaaman elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jamie Chung, Cam Gigandet, Sasha Alexander ja Elliott Gould.

Melkein onnellinen (Casi feliz), kausi 1 – 1. toukokuuta
Sebastián on radio-ohjelman juontaja ja pikkujulkkis, joka etsii paikkaansa maailmassa. Hänen elämäänsä kuuluu myös ex-vaimo (jota hän yhä rakastaa) ja kaksi lasta.

Matka yöhön (Into the Night) – 1. toukokuuta
Kaapatun yölennon matkustajat ja miehistö yrittävät päihittää auringonnousun salaperäisen kosmisen ilmiön tuhotessa maailmaa.

Hollywood, minisarja – 1. toukokuuta
Ryan Murphyn ja Ian Brennanin luoma minisarja Hollywood seuraa joukkoa aloittelevia näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä Toisen maailmansodan jälkeisessä Hollywoodissa. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Jim Parsons, Darren Criss, Samara Weaving ja Dylan McDermott.

Time Freak – 1. toukokuuta
Tyttöystävänsä hylkäämä teini-ikäinen fyysikkonero palaa ajassa taaksepäin korjaamaan parisuhdettaan – yksi virhe kerrallaan. Romanttisen komedian pääosissa nähdään Asa Butterfield, Sophie Turner ja Skyler Gisondo.

Tietäisitpä vain (The Half Of It) – 1. toukokuuta
Fiksu mutta rahaton teini Ellie suostuu kirjoittamaan rakkauskirjeen urheilijapojalle, mutta ei arvaa ystävystyvänsä tähän – eikä ihastuvansa pojan sydänkäpyseen.

Valtaus (Furie) – 1. toukokuuta
Kun perhe palaa lomalta, ovat heitä vastassa talonvaltaajat, joiden häätämisestä seuraa kauhistuttava konflikti. Ranskalainen psykologinen trilleri.

All Day and a Night – 1. toukokuuta
Elinkautista istuva nuorukainen muistelee niitä ihmisiä ja olosuhteita, jotka lopulta johtivat hänet rikoksen polulle.

Mrs. Serial Killer – 1. toukokuuta
Intialaisessa jännärissä lääkäri vangitaan epäiltynä järkyttävistä murhista, joten hänen uskollinen vaimonsa aikoo tehdä jäljittelyrikoksen todistaakseen miehensä syyttömyyden.

Pelimiehet – 1. toukokuuta
Vangitseva dokumentti kertoo Ohion Steubenvillessä vuonna 2012 tapahtuneesta raiskauksesta. Keskiöön nousevat sosiaalinen media ja jalkapallokulttuuri high schooleissa.

Tulossa myös:
BlackKklansman – 28. huhtikuuta
Nadiyan keittiössä (Nadiya’s Time to Eat), kausi 1 – 29. huhtikuuta
Drifting Dragons – 30. huhtikuuta
Hereditary – 1. toukokuuta
Sicario 2: Soldado – 1. toukokuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.