Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 24/2018: Rakkautta, seksiä ja Lucy Liu

11.06.2018 06:20 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan joukko kansainvälisiä elokuvia, sillä tiedossa on tuotantoja Yhdysvaltojen lisäksi Intiasta, Espanjasta ja Israelista.

Viikolla 24 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Lust Stories – 15. kesäkuuta
Neljältä suurimmalta intialaisohjaajalta ilmestyy Bombay Talkies -kokoelman jatkoksi neljä uutta, rakkautta, seksiä ja ihmissuhteita käsittelevää lyhyelokuvaa. Ohjaajina Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar ja Anurag Kashyap.

Sunnuntain sairaus (La enfermedad del Domingo) – 15. kesäkuuta
Chiara löytää äitinsä vuosikymmeniä sen jälkeen, kun äiti hylkäsi hänet pienenä lapsena. Nyt hän pyytää, että äiti lähtisi hänen kanssaan syrjäseudulle kymmeneksi päiväksi. Espanjalaisen draamaelokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Ramón Salazar.

Maktub – 15. kesäkuuta
Selvittyään pommi-iskusta Jerusalemissa kaksi pikkurikollista päättää muuttaa tapansa ja ryhtyy toteuttamaan itkumuurilla rukoilevien toiveita. Israelilaisen draamakomedian on ohjannut Oded Raz.

Samassa juonessa (Set It Up) – 15. kesäkuuta
Kaksi ylityöllistettyä assistenttia kaipaa epätoivoisesti taukoa toimistotyöstään. He punovat yhdessä juonen saadakseen työhullut pomonsa rakastumaan. Romanttisen komedian on ohjannut Claire Scanlon ja sen pääosissa nähdään Zoey Deutch, Glen Powell, Taye Diggs ja Lucy Liu.

The Ranch, osa 5 – 15. kesäkuuta
Ashton Kutcherin tähdittämä komediasarja miehestä, jonka urheilu-ura ei ottanut tulta. Nyt hän auttaa isäänsä ja veljeään pitämään kotitilaa pystyssä ja yrittää lunastaa paikkansa perheen miesten joukossa.

Hugo Sanchezin balladi (La Balada de Hugo Sanchez), kausi 1 – 17. kesäkuuta
Uudessa komediasarjassa Chava Iglesiasin innokas avustaja Hugo Sánchez saa tehtäväkseen johdattaa Club de Cuervosin voittoon Nicaraguassa – jos Hugo äiti vain sen sallii.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.