Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 25/2018: Luvassa mm. Luke Cagen paluu ja lupaavasti nimetty Cooking on High

18.06.2018 06:00 Muropaketin toimitus

Juhannusviikolla Netflixissä jatkuu Marvel-sarja Luke Cage, josta julkaistaan toinen tuotantokausi. Tarjolla on myös romanttinen komediaelokuva, australialaista stand-upia sekä kannabiksen huuruinen kokkisarja.

Viikolla 25 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Hannah Gadsby: Nanette – 19. kesäkuuta
Australialainen koomikko Hannah Gandsby heittää perinteisen stand up -komiikan romukoppaan ja vääntää vitsiä sukupuoleen ja lapsuuteensa liittyvistä oivalluksistaan.

Cooking on High – 22. kesäkuuta
Erilaisessa ruoanlaittoon keskittyvässä sarjassa kaksi kokkia valmistaa suussasulavia annoksia marihuanasta. Maailmanhistorian ensimmäisen kannabiskokkauskilpailussa tuomaristo koostuu astetta rennommista julkkiksista.

Makuja ja värejä (To Each, Her Own) – 24. kesäkuuta
Ranskalaisessa komediassa nähdään Simone, joka kerää rohkeutta kertoakseen konservatiiviselle juutalaisperheelleen lesboudestaan. Sattumalta hän kuitenkin huomaa ihastuneensa miespuoliseen kokkiin.

Marvel’s Luke Cage, kausi 2 – 22. kesäkuuta
Kakkoskaudella Cagesta luodinkestävine ihoineen on tullut Harlemin ylistetty sankari, joka ei ehdi auttaa tai pelastaa kaikkia avun tarpeessa olevia. Uuden vastustajan myötä Cage joutuu myös pohtimaan häilyvän pientä rajaa supersankarin ja pahiksen välillä. Luke Cagen roolissa nähdään jälleen Mike Colter. Mukana jatkavat myös Simone Missick, Rosario Dawson ja Finn Jones. Uusina näyttelijöitä mukaan tulevat muun muassa Mustafa Shakir ja Gabrielle Dennis.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat