Uusimmat

Nicolas Cagen maasta taivaisiin kehutusta verisestä Mandy-kostoelokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri

28.06.2018 12:21 Muropaketin toimitus

Nicolas Cagen surrealistinen ja väkivaltainen Mandy-elokuva on saanut pelkkiä kehuvia arvioita.

LJE Films on julkaissut ensimmäisen trailerin Mandy-elokuvasta, joka vaikuttaa ensimmäiseltä todella hyvältä Nicolas Cage -leffalta vuosikausiin.

Red (Nicolas Cage) ja Mandy (Andrea Riseborough) ovat rauhallista elämää viettävä pariskunta, kunnes painajaismaisen kultin kahjo johtaja (Linus Roache) yrittää ottaa valtaansa Mandyn ruumiin ja sielun. Shokeeraava hyökkäys saa Redin flippaamaan, ja täydessä Nicolas Cagen -sekopäämoodissa oleva Nicolas Cage lähtee kostoretkelle varustautuneena muun muassa moottorisahalla.

Mandyn on käsikirjoittanut ja ohjannut Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow). Cagen ja Riseborough’n lisäksi siinä nähdään muun muassa Linus Roache (Homeland, Vikings), Ned Denny (Peaky Blinders, The Women in Black 2: Angel of Death), Olwen Fouéré (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Survivalist), Richard Brake (The Death of Stalin, 31) ja Bill Duke (Predator, Commando).

Sundance-leffafestareilla maailmanensi-iltansa saanut Mandy on saanut kriitikoilta lähes pelkästään posiitiivisia arvioita. Elokuvan mahdollisesta saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa, mutta veikkaamme tämän päätyvän Rakkautta ja anarkiaa – tai Night Visions -leffafestareiden ohjelmistoon.