Uusimmat

Pussikaljaohjaajan uudessa elokuvassa miljonääri kohtaa bloggaajan

22.12.2015 08:50 Tatu Junni

Pussikaljaelokuvan ohjaaja Ville Jankerin uusi elokuva on nimeltään Onnenonkija. Minka Kuustosen ja Olavi Uusivirran tähdittämä draamakomedia saapuu teattereihin maaliskuussa.

Siinä missä Pussikaljaelokuvassa kuvattiin Helsingin Kalliossa hengailevia nuoria joutilaita miehiä, mennään Onnenonkijassa päin nuoren ja energisen naisen unelma-ammattia, tolkutonta rahapulaa ja epätyypillistä ratkaisua kaikkeen tähän.

Tarkempi synopsis kuuluu seuraavasti:

”Unelmaansa tavoitteleva muotibloggaaja Marja uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä. Kultalusikka suussa syntynyt Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Hieman outo Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään.
”

Onnenonkijassa avainrooleja esittävät myös mm. Pamela Tola, Emmi Parviainen, Satu Silvo, Pirkko Hämäläinen ja Taneli Mäkelä.

”Onnenonkija on elokuva kahden todella erilaisen ihmisen kohtaamisesta ja siitä miten käy, kun yrittää olla jotain muuta kuin oikeasti on. Kasvu- ja kohtaamistarinat on mun mielestä aina tosi kiinnostavia. Onnenonkija on samaan aikaan kevyt, viihdyttävä, oivaltava, hauska ja yhteiskunnallinen elokuva”, Minka Kuustonen on todennut.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat