Rahastustako? Sandra Bullockin avaruushitti Gravitysta julkaistaan musiikiton versio

13.11.2014 09:40 | Muropaketin toimitus

Gravity

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi – ei vaikka olisit Sandra Bullock.

Warner Bros. Pictures julkaisee helmikuussa 2015 uuden version Alfonso Cuarónin avaruustrilleri Gravitysta. Nimellä Gravity Diamond Luxe Edition kulkeva paketti sisältää runsaasti uutta bonusmateriaalia, mutta myös uuden version itse elokuvasta.

Gravityn ”Silent Space Version” on kuvamateriaaliltaan identtinen elokuvateatteriversion kanssa, mutta siitä on poistettu kaikki musiikit ”yllättävän elokuvallisen kokeen” nimissä.

Hai$kahtaako raha$tuk$s€lta? No €ipä vi$$iin.

Gravity

Gravity

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider

Keskustelu

Minua ainakin kiinnostaisi ihan oikeasti nähdä tämä ja moni muukin elokuva ilman musiikkeja. Musiikilla kun yleensä viestitään katsojalle mitä missäkin kohtaa pitäisi tuntea, joten elokuvanteosta kiinnostuneena haluaisin ehdottomasti nähdä lässähtääkö koko elokuva, jos orkesteri päästetään kahville vai välittyykö tunnelma myös muita kanavia pitkin. Musiikkia käytetään joka tapauksessa edellä mainittuun tarkoitukseen aivan liikaa, joten vaihtoehtoisia tapoja pitää ehdottomasti tutkia ja kokeilla kun mahdollisuuksia vain avautuu.

Ja niin kuin 7console jo sanoi: pääpointti paketissa on kuitenkin tuo Dolby Atmos -teknologia, josta ei hyödy tällä hetkellä kuin kovemman luokan hifistit, joten ehkä erikoisjulkaisu on ihan paikallaan tässä tapauksessa. Raha$tu$tapa to$iaan.

Kannattaisi varmaan lukea mitä siinä kannessa lukee.

Tässä versiossa tärkeintä on tuo Dolby Atmos-soundtrack, koska paketti on ensimmäisiä julkaisuja ko. formaatille.

Jutussa ei edes mainita tätä, joten pieleen meni tämä juttu.

Muropaketin uusimmat