Uusimmat

Raiskaajapupu Bunny the Killer Thing tuleekin vasta kesällä

20.04.2016 09:58 Tatu Junni

Bunny the Killer Thingin dvd:n oli tarkoitus ilmestyä kauppojen hyllyille ensi viikolla, mutta nyt elokuvan julkaisua on lykätty melkein parilla kuukaudella eteenpäin.

Raiskaajapupusta kertova räävitön kauhukomedia julkaistaan alkuperäisistä suunnitelmista poiketen 10. kesäkuuta.

Joonas Makkosen ohjaamassa Bunny the Killer Thingissa joukko nuoria matkaa viettämään alkoholintäytteistä viikonloppua mökilleen. Matkasuunnitelmat saavat uuden käänteen, kun he kohtaavat tien poskeen jääneet ulkomaalaiset. Englantia puhuvalla kolmikolla on takakontissaan salaisuus, joka ei kestä päivänvaloa.

Jännitys tiivistyy, kun matkalaisten elämää alkaa terrorisoida Bunny the Killer Thing, puoliksi mies, puoliksi jänis, joka jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisen sukupuolielintä.

Bunny the Killer Thing on saanut hyvinkin ristiriitaisen vastaanoton. Dome.fi:n arvostelussa kriitikkomme ei peitellyt kuvotusta, jonka elokuva hänessä aiheutti:

”Genreleffan aiheena jättikyrpä kovana kaikkea edes etäisesti vaginaa muistuttavaa raiskaava, ihmisiä teurastava ja loputtomasti pussy-sanaa hokeva ihmisjänis on periaatteessa aivan helvetin hauska idea. Täysin lahjattomien sällien tekemä Bunny the Killer Thing on kuitenkin kovimmallekin roskaelokuvafanille täyttä kidutusta.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat