Uusimmat

Kuvat: Reino Nordin sai roolin supersankarielokuva Rendelistä

21.04.2016 11:14 Tatu Junni

Reino Nordin on kiinnitetty suomalaiseen supersankarielokuvaan eli Rendeliin.

Elokuvista Vuonna 85, Hymypoika, Game Over ja Ganes tuttu Reino Nordin näyttelee Rendelissä VALA-rikollisjärjestön jäsentä.

Ohjaaja Jesse Haajalle Nordinin mukaan saaminen oli täysosuma:

– Reino on varsin tervetullut lisä Rendelin näyttelijäkaartiin. Sanoisinko jopa, että kirsikka kakun päällä. On mahtavaa saada mukaan Reinon kaltaisia tyyppejä, joilla on asenne kohdillaan ja rehellinen halu antaa tälle elokuvalle jotain itsestään.

rendel-reino-nordin

Kuvaukset saatiin sovitettua kiireistä keikkakevättä viettävän näyttelijä-laulajan kalenteriin:

– On erittäin mielenkiintoista päästä mukaan projektiin, jota selkeästi tehdään vähän vastaavalla hulluudella kuin itsekin tykkään hommiani tehdä. Suomen elokuvataiteen kenttä on ollut aika yksipuolinen jo pitkään. Mielestäni on jo kauan sitten tullut aika tehdä asioita vähän eri lailla, ja silti ammattimaisesti. Siksi Rendel-rooli oli ihana yllätys ja mahdollisuus päästä vähän näyttelemään, kun siitä kuitenkin lajina pidän suuresti. Pahista saan taaskin näytellä, mutta se sopii hyvin, koska siviilissä ja musiikkiurallani olen lähinnä ”hyvis”.

Vuodenvaihteeseen mennessä valmistuvan Rendel-elokuvan nimiosaa esittää Kris Gummerus.

Muissa avainrooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Alina Tomnikov, Aake Kalliala, Matti Onnismaa, Bianca Bradey, Sheila Shah sekä Michael Hall.

rendel-reino-nordin-2

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat