Uusimmat

Renny Harlinin Herkules-elokuvan tähdestä tuli melkein yksi Marvelin supersankareista

08.01.2014 14:20 Muropaketin toimitus

The Legend of Hercules

Perjantaina Pohjois-Amerikan ensi-iltansa saavassa The Legend of Herculesissa nimiosaa esittävä Kellan Lutz on hakenut myös muihin sankarirooleihin.

Collider-sivuston tuoreessa haastattelussa myös Twlightista tuttu Lutz paljasti pyrkineensä Marvel Studiosin supersankarielokuviin.

”Hain Thoriksi, mutta se rooli meni Chris Hemsworthille, mutta hänhän on Thor. Pääsin aika lähelle Kapteeni Amerikan roolia, mutta se meni Chris Evansille, ja hän ansaitseekin sen. Hän on Kapteeni Amerikka. Olen iloinen molempien puolesta. En ole kilpailuhenkinen, vaan teen vaan parhaani. Jos yllän johonkin sillä, niin sen pitikin sitten mennä”, Kellan Lutz tiivisti katsomuksensa.

Näyttelijän mukaan Herkules on rooli, jota varten hän syntyi. Tämä ei jäänyt huomaamatta myöskään ohjaaja Renny Harlinilta.

”En rakastanut tai seurannut Thoria tai Kapteeni Amerikkaa kun olin pienempi, mutta Herkulesta kyllä. Luulen että Renny näki intohimoni aika helposti”, Lutz arvaili.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Vielä yksi traileri Renny Harlinin The Legend of Herculesista – ensi-ilta USA:ssa perjantaina 7.1.2014
o Seitsemän uutta julistetta Renny Harlinin toimintaseikkailusta The Legend of Hercules 7.1.2014
o Neljä näytettä The Legend of Herculesista: Renny Harlinin ”suuri comeback” haiskahtaa hieman liikaa halvalta tv-leffalta 30.12.2013
o Tällainen on Renny Harlinin ohjaaman The Legend of Herculesin sankari aseineen 17.12.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider