Uusimmat

Robert Downey Jr.:n tuottaman Netflix-sarjan kuvaukset ovat valmiit – Vertigo-sarjakuvaan pohjautuva Sweet Tooth julkaistaan vielä tänä vuonna

07.01.2021 20:00 Muropaketin toimitus

Jeff Lemiren luomaa Sweet Tooth -sarjakuvaa julkaistiin vuosina 2009-2013.

Vertigon sarjakuva Sweet Tooth sijoittuu maailmanlopun jälkeiseen maailmaan, missä asustaa ihmisten ja eläinten sekoituksia. Sen keskiössä nähdään peuran piirteitä omaava nuori poika Gus, joka elää hiljaiseloa isänsä kuolemaan saakka. Sitten oudot miehet kidnappaavat hänet.

Jeff Lemiren luomasta sarjakuvasta on tulossa Netflix-sarja, jonka kuvaukset on nyt saatu valmiiksi, uutisoi Comic Book. Lemiren mukaan sarja julkaistaan suoratoistopalvelussa jossakin vaiheessa tämän vuoden aikana.

Sweet Tooth -sarjan pääosassa nähdään Christian Convery, joka esittää Gusia, ja muissa rooleissa mukana ovat muun muassa Nonso Anonzie, Adeel Akhtar, Will Forte, Aliza Vellani, Dania Ramirez ja Neil Sandilands. James Brolin kuullaan sarjan kertojaäänenä.

Uudessa-Seelannissa kuvatun sarjan showrunnereina toimivat Jim Mickle ja Beth Schwartz, ja sarjan ovat tuottaneet Warner Bros. Televisionin kanssa yhteistyössä Robert Downey Jr. Ja Susan Downey.