Uusimmat

Sarjakuvalegenda Frank Milleriltä vaaditaan 25 miljoonan dollarin korvausta Sin City- ja Hard Boiled -elokuvista

30.07.2020 18:02 Muropaketin toimitus

Sin City: A Dame to Kill For -tuottaja Stephen L’Heureux vaatii Frank Milleriltä korvauksia aiemmin julkaistuista elokuvista, joihin hän väittää omistavansa oikeudet.

Frank Miller saattoi luoda Sin City- ja Hard Boiled -tarinat, mutta niiden filmatisointioikeudet kuuluvat tuottaja Stephen L’Heureux’n mukaan hänelle.

Deadlinen uutisen mukaan tuottaja vaatii Milleriltä nyt valtavia korvauksia ikonisesta Sin Citystä sekä Hard Boiled -elokuvasta, sillä kanteen mukaan hän väittää omistaneensa niiden filmatisointioikeudet jo tuolloin. Lisäksi hän syyttää Milleriä siitä, että tämä on estänyt nimikkeisiin pohjautuvien, uusien elokuva- ja tv-tuotantojen tekoa.

L’Heureux vaatii Milleriltä 25 miljoonan dollarin korvauksia menetettyjen mahdollisuuksien vuoksi. Millerin juristit ovat kuitenkin sitä mieltä, että tuottajan vaatimuksilla ei ole perää.

L’Heureux toimi tuottajana Sin City -jatko-osassa Sin City: A Dame to Kill For sekä nyt suunnitellussa Sin City -tv-sarjassa.

Netflixissä on juuri julkaistu Millerin ja Tom Wheelerin luomaan kirjaan pohjautuva fantasiasarja Cursed. Siihen L’Heureux’lla ei ole mitään oikeuksia.

LUE LISÄÄ: Arvostelu: Frank Millerin Netflix-sarja Cursed tarjoaa Arthur-legendalle erilaisen näkökulman mutta näyttää lähes kesäteatterilta