Uusimmat

SDCC: Marvel paljasti vihdoinkin Captain Marvelin näyttelijän

24.07.2016 07:04 Tatu Junni

Marvel Studios jatkaa kosmisten seikkailuelokuviensa sarjaa Captain Marvelilla, jonka nimikkohahmon näyttelijä on vihdoinkin paljastettu San Diegon Comic-Conissa.

Captain Marvelia eli Carol Danversia esittää 26-vuotias jenkkinäyttelijä Brie Larson, joka on tuttu myös laulajana. Larson on näytellyt muun muassa Roomissa, 21 Jump Streetissa, Don Jonissa, Scott Pilgrimissa ja tv-sarjassa Taran monta elämää.

Ennen vuoden 2019 Captain Marvel -elokuvaa Brie Larson esittää kosmista sankaria ainakin seuraavassa Avengers-elokuvassa, jossa Kostajat koettavat estää Thanoksen mielipuoliset suunnitelmat.

Captain Marvelista eli Kapteeni Ihmeestä on vuosien saatossa nähty sarjakuvissa monta eri variaatiota, joista Carol Danvers on vain yksi monista. vuonna 1968 lukijoille esitellyn hahmon värikkääseen historiaan voi tutustua vaikkapa Wikipediassa.

Suomessa Captain Marvel on seikkaillut vain muiden sankareiden tarinoissa. Omaa lehteä tai edes julkaisua ei hahmo ole toistaiseksi saanut.

brie-larson-marvel

Captain Marvel

San Diego Comic-Con 2016
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat