Uusimmat

Sigourney Weaver: ”Alien 5:a ei ole hyllytetty kokonaan”

22.04.2016 11:40 Tatu Junni

Neill Blomkamp oli tekemässä innolla Alien 5 -elokuvaa, kunnes Ridley Scott kiilasi edelle Prometheus-jatko-osa Alien: Covenantin kanssa.

Nyt Alien-elokuvissa Ripleyta esittävä Sigourney Weaver on kommentoinut Alien 5:n tilannetta – ja vahvistanut, ettei elokuvaa ole kuopattu kokonaan, vaikkei ensi-illan ajankohdasta olekaan tietoa.

”Ridley pyysi ettei Neill tekisi meidän Alieniamme ennen kuin Prometheus 2 on valmis. Ridley halusi kovasti julkaista oman elokuvansa ensin. Alien 5:n käsikirjoitus on kuitenkin uskomattoman hyvä ja olemme Neillin kanssa todella innoissamme elokuvasta. Tässä odotellessa teemme muita juttuja sitten”, Weaver totesi taannoin Aggressive Comix -sivuston mukaan.

”Olisin todella yllättynyt, jos emme tekisi Alien 5:a, koska käsis on mahtava ja rakastamme yhteistyötämme. Tähän menee nyt vaan vähän pidempi aika, mutta odotus kyllä palkitaan”.

Alien: Covenant saa ensi-iltansa syksyllä 2017. Sigourney Weaverin esittämä Ripley ei ole sen tarinassa mukana.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat