Uusimmat

Sonylta laite, jolla voi vangita haamuja: ”Eliminoi jopa spektraalihälyn häiriöt”

01.04.2016 08:53 Muropaketin toimitus

Sony on ilmoittanut aamutuimaan onnistuneensa kehittämään  Ghostbusters-elokuvista tutun laitteen nimeltä Proton Pack. Sen tehtävä on siepata rinnakkaisessa ulottuvuudessa sijaitsevaa materiaa eli toisin sanoen helpottaa haamujen metsästämistä.

Sonyn tiedotteessa kerrotaan seuraavaa:

”Proton PackTM on varustettu viimeisintä tekniikkaa edustavalla minikokoisella suprajohtavalla synkrotronilla, joka kiihdyttää vetyplasmakennosta johdettuja protoneja. Suprajohtava lämpötila saadaan aikaan nestemäisellä heliumilla, ja aktiivinen kryojäähdytin varmistaa, että käyttö on huomattavasti jouhevampaa kuin pelkällä kryogeenisellä dewar-astialla. Mukautuva hiukkassuihkunohjaustekniikka ohjaa protonisuihkun ergonomiseen sauvaan, joka toimii samalla myös sädehalon säätökammiona, jonka avulla varmistetaan mahdollisimman suuri tarkkuus. Selkäreppumalli mahdollistaa vakio-ominaisuutena saatavan psykokineettisen liitännän käyttäjän selkärankaan, mikä eliminoi spektraalihälyn aiheuttamat häiriöt.

ghostbusters-protonipakkaus-01

Proton PackTM -laitetta on kehitetty yli 30 vuotta, minkä ansiosta siinä on voitu hyödyntää Sony Corporationin tunnettujen tuotteiden uusimpia innovaatioita. Proton PackTM -laite painaa 6,66 kg ja siinä on mukana sama STAMINA-tila kuin Sony Mobile Communicationsin uusimmissa XperiaTM-älypuhelimissa, minkä ansiosta käyttäjä hyötyy pidemmästä akunkestosta. Proton PackTM sisältää saman superhidastusominaisuuden kuin Sonyn Cyber-shot RX -sarjan premium-luokan taskukamerat, minkä ansiosta käyttäjä voi siepata aineiston  hfr-nopeudella 960 kuvaa sekunnissa ja tallentaa kohteen liikkeet tarkasti. Sisäänrakennettu Sonyn 4K -ultralähiprojektori sallii käyttäjien katsella haltuun otettua materiaalia reaaliaikaisesti. NFC-tekniikan avulla on mahdollista yhdistää Proton PackTM langattomasti muihin Sonyn tuotteisiin, kuten BRAVIA®-televisioihin ja XperiaTM-älypuhelimiin sekä katsella, välittää ja jakaa aineistoja, mikä nostaa kuvan- ja ruudunkaappauksen aivan uudelle tasolle. Proton PackTM on veden- ja limanpitävä.

ghostbusters-protonipakkaus-02

Sony Corporationin insinöörit ovat kehittäneet vuoden 2016 Proton PackTM -mallin yhdessä ydininsinööri ja sotatarvike-ekspertti tri Jillian Holtzmannin kanssa. Sonyn pääjohtaja Kazuo Hirai kommentoi näin: ’Proton PackTM -laitteen valmistuminen – maailman eturivin insinöörien pitkäaikainen unelma sen jälkeen kun Columbian yliopiston tohtori Egon Spengler sen ensi kerran esitteli – on hyvä esimerkki Sonyn peräänantamattomuudesta innovaatioiden tavoittelussa. Siinä toteutuu loistavasti vau-kerroin, jolla on niin keskeinen rooli yhtiömme missiossa.'”

ghostbusters-protonipakkaus-03

Proton PackTM nähdään Yhdysvaltain markkinoilla 15.6. 2016 ja Suomessa 22.7. 2016.

Laite siis ei saavu kauppoihin vielä tänään, 1. huhtikuuta.