Uusimmat

Sophie “Sansa” Turner tähdittää HBO:n uutta tositapahtumiin perustuvaa rikossarjaa

03.06.2021 10:39 Muropaketin toimitus

The Staircase -sarjassa nähdään myös Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt ja Parker Posey.

Deadline kertoo parhaiten Game of Thronesista tutun Sophie Turnerin kiinnitetyn HBO:n The Staircase -rikossarjaan. Se kertoo toisen vaimonsa murhanneesta Michael Petersonista, jota näyttelee Colin Firth.

Turner esittää Margaret Ratliffia, yhtä Petersonin adoptiolapsista. Mukana ovat myös Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt ja Parker Posey.

The Staircase perustuu Jean-Xavier de Lestraden aiheesta tekemään true-crime-dokumenttisarjaan ja useisiin aiheesta kirjoitettuihin kirjoihin. Peterson pidätettiin vuonna 2001 toisen vaimonsa murhasta, jonka hän väitti kuolleen tämän kaaduttua alas portaita heidän kotonaan, nautittuaan rauhoittavia lääkkeitä ja alkoholia.

Ruuminavauksessa selvisi kuitenkin, että Kathleen Peterson kuoli lukuisiin väkivallan aiheuttamiin vammoihin. Häntä oli esimerkiksi lyöty tylpällä esineellä päähän.

Kahdeksasta jaksosta koostuvan sarjan käsikirjoittavat ja ohjaavat Antonio Campos (The Devil All the Time, The Sinner) ja Maggie Cohn (American Crime Story). The Staircasen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Muropaketin uusimmat