Uusimmat

Star Trek 4 vaikeuksissa: Chris Pine ja Chris Hemsworth eivät suostukaan leffaan?

13.08.2018 11:26 Muropaketin toimitus

 

Seuraavan Star Trek -elokuvan tähdet kiistelevät palkkioistaan. 

Paramount Pictures paljasti jo pari vuotta sitten, että Star Trek 4 -elokuvan on tarkoitus olla aikamatkustusseikkailu, jossa ovat mukana sekä Chris Pinen esittämä kapteeni James T. Kirk ja hänen ensimmäisessä reboot-leffassa henkensä heittänyt isänsä George Kirk, jota näytteli muutaman minuutin verran Chris Hemsworth.

Vuoden 2016 Star Trek Beyond ei ollut niin suuri hitti kuin studio odotti, mutta nyt The Hollywood Reporterin mukaan seuraava leffa on jo siinä vaiheessa, että elokuvan näyttelijät neuvottelevat sopimuksista studion kanssa. Huono uutinen on se, että Pine ja Hemsworth eivät ehkä esiinny elokuvassa.

Kyse ei ole tietenkään taaskaan mistään muusta kuin rahasta, sillä studio ei ole halukas maksamaan huonosti menestyneen edellisen elokuvan jälkeen summia joista oli aiemmin sovittu Pinen ja Hemsworthin kanssa.

Koko elokuvan pointti on se, että kaksi Kirkkiä seikkailevat ensimmäistä kertaa yhdessä, ja jos näyttelijät menevät vaihtoon, niin koko leffa muuttuu täysin järjettömäksi. Paramount vaikuttaa olevan kuitenkin valmis tekemään Star Trek 4:n ilman Pinea ja Hemsworthia, sillä aiemmista osista tutut Zoe Saldana, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg ja John Cho ovat palaamassa rooleihinsa.

Star Trek 4 on ensimmäisen naisohjaajan tekemä Star Trek -elokuva, sillä sen ohjaajana toimii S. J. Clarkson. Leffan ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.