Uusimmat

Star Wars: The Force Awakensin outo kissanhiekkalaatikko sai selityksen

06.04.2016 10:24 Tatu Junni

Star Wars: The Force Awakensin pahis Kylo Ren laski elokuvan aikana kypäränsä tuhkakasan päälle. Asiaa ei selitetty mitenkään ja villit faniteoriat ovatkin päässeet valloilleen.

Jopa Lucasfilmin tarinatiimissä työskentelevä Pablo Hidalgo jakoi taannoin oman selityksensä sille, mikä oudon hattuhyllyn tarina on:

http://katiecandraw.tumblr.com/post/138962646170/pablo-hidalgo-suggested-that-general-hux-has-a-cat

Mirrin hiekkalaatikko ei kuitenkaan ole oikea selitys Kylo Renin sotkuille.

Entertainment Weekly -lehden haastattelussa ohjaaja J.J. Abrams on paljastanut, että tuhkakasa aiottiin selittää kohtauksessa, joka jäi loppujen lopuksi pois elokuvasta.

”Se pöytä on täynnä Kylo Renin tappamien vihollisten tuhkaa. Kuvasimme sen selittävän kohtauksen ja aioimme käyttää sitä sen kohtauksen yhteydessä, jossa Kylo Ren puhuu Darth Vaderin maskille”, Abrams avasi.

Aiheesta voi lukea lisää EW:n sivuilta:

What was Kylo Ren’s strange table of ashes in Star Wars: The Force Awakens?

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat