Uusimmat

Star Warsin Jar Jar Binks oli niin vihattu, että näyttelijä harkitsi itsemurhaa

04.07.2018 15:11 Muropaketin toimitus

Yksi vihatuimpia Star Wars -hahmoja on Ahmed Bestin esittämä Jar Jar Binks. Näyttelijä paljastaa saaneensa niin paljon vihapostia, että harkitsi jopa itsemurhaa.

Star Warsissa Jar Jar Binksiä esittävä Ahmed Best julkaisi Twitterissä surumielisen kuvan itsestään ja pojastaan. Tekstissä Best paljastaa, että kuva on otettu siinä paikassa, missä hän melkein teki itsemurhan.

“Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä kun jouduin mediaryöpytyksen kohteeksi, mikä vaikuttaa uraani yhä tänäkin päivänä. Tässä paikassa meinasin päättää elämäni. Siitä on edelleen vaikea puhua. Selvisin hengissä ja nyt tämä pikkukaveri on lahjani selvitymisestä”, Best kirjoittaa kuvansa ohessa.

Näyttelijä viittaa tekstillään siihen vihaan, jota hänen hauskaksi suunniteltu Star Wars -hahmonsa sai aikoinaan osakseen. Wiredille antamassaan haastattelussa Best avautuu, kuinka hänen uransa tyssäsi paikoilleen Episodi I:n ilmestymisen jälkeen, oikeastaan ennen kuin se ehti alkaakaan.

Sama kävi myös nuorta Anakin Skywalkeria esittäneelle Jake Lloydille, joka yleisön reaktion vuoksi päätti lopettaa näyttelemisen. Hän ajautui monenlaisiin ongelmiin ja on nykyisin psyykkisessä hoidossa skitsofrenian vuoksi.

Joskus yleisö ja etenkin fanaattiset fanit tuntuvat unohtavan elokuvan hahmon takana olevat oikeat ihmiset. Vihaviestit jatkavat eloaan yhä tänäkin päivänä ja niistä ovat saaneet osansa mm. Star Wars: The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson sekä näyttelijät Daisy Ridley ja Kelly Marie Tran, jota päätyivät sulkemaan Instagram-tilinsä.