Uusimmat

Sylvester Stallone on Guardians of the Galaxy 2:ssa… Judge Dredd?

10.03.2016 08:22 Tatu Junni

Viime viikonloppuna verkossa levisi huhu, jonka mukaan Sylvester Stallonella on cameo-rooli parhaillaan kuvattavassa Guardians of the Galaxy Vol 2:ssa.

Suhtauduimme huhuun huvittuneina, mutta koko ajan alkaa vaikuttaa yhä todennäköisemmältä, että Italian orhi on tosiaankin mukana James Gunnin avaruusseikkailussa.

On Location Vacation -sivuston mukaan Sylvester Stallone on nähty Guardians of the Galaxy Vol 2:n kuvauspaikalla asussa, joka muistuttaa erehdyttävästi Judge Dreddistä.

Vahvasti epäilemme, ettei Syltty kuitenkaan ole palannut vuoden 1995 ”klassikkorooliinsa”, joten todennäköisempää on, että hän esittää Nova Corpsin lainvalvojaa tai jotain muuta avaruusrangeria. Ehkä hieman samanlaisessa roolissa kuin John C. Reilly vuoden 2014 elokuvassa…?

Keväällä 2017 ensi-iltansa saavaa Guardians of the Galaxy Vol 2:a tähdittävät myös Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel ja Kurt Russell.

Nova Corps

Nova Corps

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat